Hoi, Ik ben Gertrude

fotograaf voor interieur designers, ondernemers en merken

Ik help interieur professionals &

merken aan meer ideale klanten

Product fotografie & video

Sfeerbeelden van jouw producten zijn tegenwoordig onmisbaar voor een goede merkpositionering. Mensen vinden het lastig om door een kale productfoto heen te kijken, maar kopen wel steeds meer online. Door jouw product in een mooie omgeving en met de juiste styling vast te leggen, komt het product echt tot zijn recht en zullen de afbeeldingen voor jou gaan verkopen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Includes:

regelen van locatie

Concept & styling plan

fotografie & videografie

strategie gesprek

meer informatie

Personal branding

Jouw klanten boeken je niet alleen om die geweldige prestaties die jij levert, maar ook om wie jij bent! Jouw website en socials zijn meestal hun eerste kennismaking met jou. Ook als jij niet zichtbaar bent, zegt dit iets over jou. Het is essentieel dat zij je zien en een indruk krijgen, die overeenkomt met de werkelijkheid, zodat jij de klanten krijgt waarmee jij ook het allerliefst samenwerkt.

Includes:

persoonlijke fotos

jouw werkwijze in beeld

strategie gesprek

Content ideeen

plan een call

Interieur fotografie & video

Jouw interieurproject of vakantiewoning laten vastleggen zodat jouw expertise zichtbaar wordt, je nieuwe klanten aantrekt en deze beelden voor jou gaan verkopen? Daar help ik je graag mee! Door zowel overzicht- als detailshots te maken en daarbij jouw ideale klant in gedachten te houden, creeër ik een beeldbank waarmee jij nog weken vooruit kunt!

Includes:

online call

voorbereidings tips

overview & detail shots

video horizontaal / verticaal

plan een call

Wat anderen over mij zeggen

Het proces

01

02

03

Something new

coming soon

Je kent het wel, je wilt wat plaatsen, maar het past niet in je Feed of je weet niet wat je erbij moet schrijven, dus plaats je het maar niet. Been there, done that…

Achter de schermen ben ik bezig met het ontwikkelen van een nieuw product. Iets dat jou enorm gaat helpen bij jouw online zichtbaarheid en het bereiken van jouw ideale klant.

Schrijf je vast in om als eerste op de hoogte te zijn en dit product voor de beste prijs te kunnen bemachtigen. Hiermee kun je dit probleem zo snel mogelijk achter je laten en gemakkelijk klanten aantrekken!

ja, houd mij op de hoogte