Je kent het wel, je wilt jouw projecten of producten graag delen. Je hebt veel foto's maar eigenlijk zijn ze allemaal niet goed genoeg om online te delen. Steeds probeer je het weer, maar het frustreert je enorm dat jouw foto's het gewoon net niet zijn. En het inhuren van een fotograaf is eigenlijk nog een stap te ver. Wat als ik jou mijn tips geef en met jou meekijk naar wat je beter zou kunnen doen? Zodat jij betere foto's leert maken en deze trots online durft te delen.

Kan ik dit ook zelf leren? Absoluut, maar met mijn tips en feedback gaat het een stuk sneller

Geplande Workshops & Cursussen

Interieur fotografie met je smartphone

online cursus

In vier weken leer ik je alles wat je moet weten om zelf gewoon met je smartphone de mooiste foto’s van je projecten te maken! Zodat jij met gemak je mooie werk kunt vastleggen en voldoende foto’s hebt om die met je volgers en ideale klanten te delen.

Deze cursus geef ik via De Interieur Club. klik door voor meer informatie of om je voor de wachtlijst aan te melden.

meer informatie

Live workshop Interieur fotografie

Locatie : nog niet bekend

Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook live workshops geef. Dit lijkt mij zeker leuk om te organiseren nu er weer events mogelijk zijn! Meld je vrijblijvend voor de wachtlijst aan en ontvang een e-mail zodra er meer bekend is.

Tijdens deze workshop op locatie leer jij alle basics om zelf met jouw spiegelreflex- of systeemcamera aan de slag te gaan.

ontvang als eerste een bericht

Aanmelden wachtlijst

1-1 Interieur fotografie

Locatie : in overleg

'Ik wil gewoon iemand die mij uitlegt dit knopje is hiervoor en zo moet je deze camera instellen' zei iemand die graag een 1-1 wilde boeken. Tijdens deze 1-1 leg ik je jouw camera uit en leer jij alle basics om zelf met jouw spiegelreflex- of systeemcamera aan de slag te gaan.

Leer jij ook veel sneller als iemand naast je zit alles uitlegt? Stuur me een bericht, dan plannen we een 1-1 sessie!

Stuur mij een bericht

Wat cursisten zeggen

Lees meer

bekijk

bekijk mijn

Over mij

Mijn Portfolio

Aanbod