Hi, ik ben Gertrude

Ondernemer. Fotograaf met een marketing mindset. Cursusleider. Viert successen (en het leven) met cocktails en wijn.

Er zijn ontzettend veel dingen die ik graag doe, maar door alles loopt een rode draad.

Anderen helpen hun doelen te bereiken door hun business visueel te positioneren.

Naast mijn baan volgde ik part-time de opleiding International Business & Management. Toen het na zes jaar tijd was voor iets nieuws, zegde ik mijn baan op en begon ik voor mijzelf. Alles is toen bij elkaar gekomen. Mijn hart voor mensen, mijn creatieve kant en zakelijk inzicht. Ik help interieurprofessionals en merken bij het visueel positioneren van hun dienst of product. Ben jij benieuwd of ik jou ook kan helpen?

Ik geloof dat jij jouw doelen voor dit jaar kunt bereiken! Eén van de dingen, die essentieel zijn voor jouw visuele positionering, is het weten wie jouw ideale klant is. Als je dit weet, word het al een stuk makkelijker. Je weet dan namelijk met wie je communiceert. Begin met dit helder te krijgen. Laat zien wie je bent en voor welk probleem jij en jouw bedrijf de oplossing biedt. Je zult dan zien dat nieuwe klanten jou weten vinden! You got this!

Ik ben nu dagelijks bezig met waar ik enthousiast van wordt, maar dat is zeker niet altijd zo geweest. Ik wist namelijk heel lang niet welke weg ik moest inslaan. Als creatief persoon, met een hart voor mensen en een ondernemende geest, vond ik zoveel dingen leuk. Ik zie overal kansen, maar ik heb wel geleerd om keuzes te maken en om me beter te focussen.

Ik begon in de evenementenbranche. Als team organiseerden wij de leukste evenementen van kleine netwerkevents tot een meerdaagse conferentie of een concert in de Heineken Music Hall. Ook reisde ik af naar Azie voor onze internationale events. Mijn camera ging mee en ik genoot ervan om mijn reis ook visueel vast te leggen. Het was een geweldige tijd waarin ik enorm groeide in het plannen, het organiseren, marketing en conceptontwikkeling.

Meer over Gertrude

Een fotograaf met een marketing mindset, die er enorm van houdt om andere ondernemers te helpen om hun business visueel te positioneren. De potentie zien is mijn gave en dit visueel maken, zodat zij en hun ideale klant dit ook zien, is mijn business.

mijn kracht is dat ik de volgende Vier rollen in huis heb

1. Fotograaf

2. Marketeer

3. Verbinder

4. Ondernemer

Ambitieuze ondernemers laten zien hoe zij hun aanbod kunnen positioneren

Mijn creatieve businessbrein gaat AAN als ik mensen vol passie over hun business hoor vertellen, maar niet weten hoe zij zichzelf beter in de markt kunnen zetten. Ik help ondernemers met de visuele positionering van hun bedrijf zodat we content met een doel kunnen creeëren. Een beeld waarbij jouw expertise of product van het scherm af schittert en waarbij het voor iedereen helder is waar het om draait. Zodat online zichtbaarheid makkelijker wordt, je genoeg kwalitatieve content hebt om te delen en deze ook voor jou verkoopt.

My fav's

waar word ik nog meer heel blij van?

Gezelligheid

Koffie

Reizen

De wereld ontdekken is fantastisch! Ik heb ondertussen 22 landen gezien.

Met anderen is alles leuker! Een koffie, dinner met vrienden of een feestje, I'm in.

Het eerste wat ik drink als ik opsta en waar ik echt elke dag enorm van geniet.

ga naar mijn aanbod

Bekijk mijn portfolio

GEZIEN IN